dimarts, 16 de febrer del 2010

COMENÇA A EVIDENCIAR-SE L'IL·LUSIÓ PEL FUTUR GOVERN DE CATALUNYA


Campuzano presenta el llibre “Patriotisme a peu de carrer”

El passat divendres dia 12 de febrer va tenir lloc a l'auditori de la Masia de Can Cortès, la presentació del llibre “Patriotisme a peu de carrer” escrit pel periodista Pere Gendrau i el Diputat al Congrés per CiU, Carles Campuzano.

L’acte, organitzat per l'executiva local de Convergència i Unió a Palau-solità Plegamans, va comptar amb una bona afluència de públic i va despertar l’interès no només de militants i simpatitzants del partit sinó de ciutadans anònims que comencen a demostrar públicament la il·lusió pel canvi que la formació política de CiU està desfermant a la societat catalana en general i palauenca en particular.

L’alcaldessa Mercè Pla va ser l'encarregada de presentar als convidats i coautors del llibre qui, d'una forma molt amena van explicar els detalls sobre com s'havia cuinat el llibre a base de sopars a Madrid després de la feina diària al Congrés dels Diputats. Un cop feta l’exposició es va aconseguir un diàleg molt fluït amb el públic assistent tractant temes tant diversos com el nacionalisme/patriotisme fet des de Madrid, la recent qüestió sobre la llei electoral o el debat sobre l'empadronament dels estrangers sense papers, entre altres temes.

L'acte va finalitzar amb un pica pica on els assistents van poder saludar i comentar personalment amb el Diputat Carles Campuzano, tot el que preocupa i ocupa als ciutadans en aquests temps de mediocritat política on Convergència i Unió destaca com a única esperança de futur digne per a Catalunya.