divendres, 5 de febrer del 2010

PER UNA FESTA MAJOR JOVE, ELS NOSTRES JOVES S'ORGANITZEN


Els joves palauencs estan convidats a fer propostes per la Festa Major

Tots els joves de Palau-solità i Plegamans estan convidats a la jornada de participació Mulla’t per la Festa Major 2010, que té lloc aquest dissabte, 6 de febrer, de 9.30 a 18h, a l’Espai Jove l’Escorxador i que organitza la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

En aquesta cita els joves podran dir com volen que sigui la propera Festa Major de la vila, ja que en aquesta jornada es dóna veu i vot als joves per tal que proposin les activitats que els agradaria que inclogués la Festa Major del proper estiu, que, com cada any, se celebra a partir de l’últim cap de setmana d’agost.

A més, a la cita de Mulla’t per la Festa Major 2010 els joves tenen l’oportunitat de fer balanç i valorar les activitats que es van fer a l’edició anterior de la Festa Major. Un cop s’hagin exposat les diferents propostes, s’elaborarà un programa provisional que serà un primer esborrany de les activitats que hi haurà a l’Espai Jove de la Festa Major. Les propostes presentades, un cop elaborades, es treballaran de forma conjunta i amb l’ajuda de la comissió de festes.

A banda de participar en els debats i de poder aportar propostes i contrapropostes, els joves que hi acudeixin a l’Escorxador per participar al Mulla’t per la Festa Major 2010 estan convidats a un bon dinar.