dimecres, 17 de març del 2010

ELS NOSTRES JOVES ES PREPAREN PEL FUTUR


Ple absolut en el curs de monitors organitzat pels ajuntaments de Palau-solità i Plegamans i Caldes de Montbui

L’actual edició del Curs de Monitors de Lleure que cada any organitzen conjuntament els ajuntaments de Palau-solità i Plegamans i Caldes de Montbui ha superat les expectatives d’alumnes. S’han omplert les 26 places disponibles, havent quedat fora de la convocatòria una quinzena de joves més per manca de places.

“Donat l’èxit i l’interès dels joves d’ambdós municipis per aquest curs, volem estudiar la possibilitat d’ampliar les places de cara a l’edició de 2011”, explica el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Jaume Oliveras. Val a dir que ambdós ajuntaments atorguen una subvenció que satisfà part de l’import del curs per als alumnes empadronats en qualsevol dels dos municipis.

L’edició d’enguany va iniciar-se el 13 de març i s’allargarà fins al 18 d’abril. L’Escola Lliure el Sol és l’entitat encarregada de la formació. Caldes de Montbui és el municipi que acull aquest any les classes i sessions, mentre que Palau-solità i Plegamans ho serà en la propera edició, ja que la localització i ús d’equipaments per tirar endavant aquesta iniciativa conjunta es fa de manera rotativa.