dimecres, 30 de juny del 2010

AMB EL SUPORT DE LES INSTITUCIONS DEL PAÍS EN LA POSADA DE LA PRIMERA PEDRA DE LA NOVA COMISARIA

Joan Delort posarà la primera pedra del nou edifici de la comissaria

S’aprofitarà l’ocasió per signar el conveni de la xarxa RESCAT

RECORDATORI

MOTIU: Signatura del conveni Xarxa RESCAT
DIA: 2 de juliol
HORA: 12:00
LLOC: Masia de Can Cortes, (Camí Reial núm. 56)

MOTIU: Col•locació de la primera pedra de la nova comissaria
DIA: 2 de juliol
HORA: 12:30
LLOC: Passeig de la Carrerada, núm. 51


El proper divendres dia 2 de juliol, el Secretari de Seguretat del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat de Catalunya, Joan Delort visitaran Palau-solità i Plegamans per posar la primera pedra a la nova comissaria de la Policia Local que s’està construint al municipi.

La visita també servirà perquè l’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, i en Joan Delort signin el conveni de col•laboració entre el Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació i l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans en la Xarxa Rescat de Radiocomunicacions d’Emergències i Seguretat de Catalunya.

A banda del regidor de Governació, Jaume Oliveras, l’acte també comptarà amb la presència del Sr. Carles Sánchez, Sotsdirector General de Coordinació de la Policia de Catalunya

Els actes començaran a les 12 del migdia amb la signatura del conveni de la Xarxa RESCAT a l’auditori de la Masia de Can Cortès i seguidament, les personalitats polítiques es desplaçaran fins al terreny on s’està construint la nova comissaria on es desenvoluparà l’acte de col•locació de la primera pedra. És previst que es dugui a terme cap a les 12:30.