dimecres, 7 de juliol del 2010

G R À C I E S


Demà s’inaugura l’exposició sobre civisme ‘Gràcies, fem un bon equip’

DIA: 8 de juliol del 2010
HORA: 20h
LLOC: Sala d’Exposicions de la Masia de Can Cortès (Camí Reial, 56)
HI ASSISTIRAN: L’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, i el regidor de Governació, Jaume Oliveras


L’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, i el regidor de Governació, Jaume Oliveras, inauguraran demà l’exposició Gràcies, fem un bon equip, que facilita la Diputació de Barcelona als diversos municipis. A Palau-solità i Plegamans romandrà fins al 25 de juliol.

La mostra es dirigeix a la ciutadania en general i vol agrair els ciutadans i ciutadanes que en el seu dia a dia i amb els seus petits gestos segueixen conductes cíviques que enriqueixen la societat i mantenen el valor diferencial de les seves ciutats o pobles, així com difondre aquests hàbits.

La mostra es divideix en 5 àmbits expositius, tants com les lletres que formen la paraula “GRÀCIES”. Cada àmbit està identificat amb una de les lletres i es dedica a un aspecte del civisme: Neteja, Soroll, Civisme, Espais de Convivència, Animals de Companyia i Mobilitat. Tots els àmbits junts, doncs, formen la paraula “GRÀCIES”, comunicant al visitant que per ser cívic cal formar la paraula sencera, complint amb tots els àmbits integrats amb l’exposició.