dijous, 7 d’octubre del 2010

ESCALFANT MOTORS PER A LES ELECCIONS NACIONALS

Felip Puig i Joana Ortega donen suport als comerciants de Palau



Els Diputats de CiU, Felip Puig i Joana Ortega van visitar aquest cap de setmana els comerciants de Palau-solità i Plegamans amb motiu de la celebració de la 29ena Fira Palau de Palau-solità i Plegamans.



Acompanyat per una comitiva de CiU encapçalada per l’alcaldessa i cap de llista de CiU, Mercè Pla, el Secretari General Adjunt de Convergència va visitar dissabte al migdia la Fira de comerciants de Palau-solità i Plegamans. Al llarg de la seva visita, Puig va llançar un missatge d'esperança als comerciants a la Fira: ¨és el moment de retornar el sentit comú a la política i que l'administració faciliti l'activitat econòmica i el dinamisme dels comerciants enlloc de posar-hi traves i impediments”. Així mateix, va recordar que "qui en aquests moments de crisi està fent els deures són la gent emprenedora: els comerciants, botiguers, autònoms, empresaris... Cal que els polítics aprenem d'ells i seguim el seu exemple i, sobretot, que els qui governin els hi posin les coses més fàcils, no amb tantes traves ni impediments burocràtics.



Per la seva banda, la Diputada i número dos de les llistes de CiU al Parlament de Catalunya, Joana Ortega, acompanyada per l’alcaldessa i els regidors de CiU, va visitar diumenge els comerciants de la Fira. En aquesta ocasió, Ortega va conversar amb els diferents comerciants sobre els efectes de la crisi econòmica que pateix el sector. “Els encoratgem a seguir treballar intensament. Ells són un dels principals motors de l’economia catalana i cal que els polítics siguem capaços d’escoltar-los” apuntava Ortega.



A banda de convidar als dos polítics, CiU de Palau-solità i Plegamans va muntar una paradeta a les afores de la Fira on es podia recollir informació tant de CiU a nivell nacional com de CiU a nivell local.