dimecres, 22 de desembre del 2010

PREPARATS PER A LA RECTA FINAL


Les obres de la nova comissaria avancen a bon ritme

Palau-solità i Plegamans 22 de desembre - Les obres de la nova comissaria que s’està construint a Palau-solità i Plegamans avancen a bon ritme. Si les previsions es compleixen el nou equipament podria estar enllestit a finals del mes de gener de 2011 i entrar en funcionament el proper mes de març.

Tècnics municipals van poder concretar aquests terminis en el decurs d’una visita d’obres que es va realitzar divendres amb l’alcaldessa Mercè Pla, el regidor de governació Jaume Oliveras i tècnics municipals. “Al llarg de la legislatura hem incrementat els recursos humans i ara estem millorant les infraestructures. La Policia Local podrà disposar d’un espai per dur a terme la seva feina amb més qualitat i més proximitat cap als ciutadans” apuntava l’alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla.

La visita d’obres va servir també perquè autoritats de l’Ajuntament de Sant Celoni poguessin veure l’edifici, ja que com que és un municipi de característiques similars a Palau-solità i Plegamans, es plantegen el projecte de la nova comissaria de Palau-solità i Plegamans com a referent. “Un cop més, la feina que s’està fent a Palau és referent a la resta de municipis de l’entorn de Barcelona” apuntava el regidor de governació Jaume Oliveras, qui va recordar que la nova comissaria tindrà diversos espais com una sala de breafing, un locutori, un calabós, una sala de reunions i despatxos. En definitiva tot el necessari per que el cos de la Policia Local pugui treballar amb dignitat. Aquest nou equipament també acollirà un espai per al Jutjat de Pau del municipi i una sala polivalent amb capacitat per a 40 persones.

Les obres tenen un cost de 988.026,30€, dels quals l’Ajuntament en finança el 60% i la resta els aporten la Generalitat i la Diputació. Les obres de la nova comissaria de la policia local de Palau-solità i Plegamans es podrien enllestir al mes de febrer però després caldrà equipar-la i fer-ne el trasllat, per la qual cosa la seva entrada en funcionament no es podria plantejar fins de cara al mes de març.