dilluns, 28 de març del 2011

I QUE L'OPOSICIÓ MUNICIPAL VAGI DIENT QUE ESTEM EN FALLIDA!

L’Ajuntament tanca el pressupost del 2010 en positiu

Millorant les previsions del Pla Econòmic Financer

La regidoria d’economia de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha fet públic el resultat del tancament del pressupost de 2010: “l’exercici s’ha tancat amb resultat positiu de 88 mil euros”.

La bona gestió econòmica dels darrers mesos en totes les regidories de l’Ajuntament han permès que el consistori tanqui en positiu el pressupost del 2010, quan el Pla econòmic Financer, elaborat per la Diputació de Barcelona, preveia un tancament de -475mil euros. D’aquesta manera, les dades demostren que l’Ajuntament disposa d’un romanent positiu de 629 mil euros, quan el Pla Econòmic Financer preveia que seria de 601 mil.

La regidoria de d’economia de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha recordat que les dades presentades compleixen els paràmetres de solvència del Decret Zapatero. “Estalvi net positiu (521 mil Euros) i endeutament del 57%, inferior al 75% permès”.

Les dades demostren el gran esforç que ha fet l’equip de govern per ajustar les despeses en uns moments de crisi econòmica. L’Ajuntament en ple ha demostrat estar a l’alçada de la situació econòmica actual. “Ens hem de felicitar dels resultats obtinguts” assegura l’alcaldessa de Palau-solità i Plegamans Mercè Pla.