dimarts, 12 d’abril del 2011

MULTITUDINARI ACTE D'AHIR DE PRESENTACIÓ DE LA NOVA LLISTA DE CiU


Mercè Pla presenta una llista preparada per fer més amb menys



Mercè Pla, cap de llista de Convergència i Unió a Palau-solità i Plegamans va presentar ahir al vespre la llista que l’acompanyarà a les eleccions municipals del proper 22 de maig. Una llista amb persones que aporten els valors de l’esforç i l’estimació pel poble de Palau-solità i Plegamans i estan preparades per fer més amb menys.



Acompanyada del Secretari del Govern de la Generalitat, Germà Gordó, l’actual alcaldessa de Palau-solità i Plegamans davant d'una sala plena a vessar va dur a terme l’acte de la presentació de la llista. “Avui presento un equip de gent que s’estima el seu poble i que s’esforçarà per continuar treballant per tirar endavant projectes cabdals per al municipi”. “Ho farem amb honestedat, humilitat i treballant amb positiu com hem fet fins ara”. explicava Mercè Pla. Així mateix, l’actual alcaldessa de Palau-solità i Plegamans assegura que encara el període electoral amb ganes, ja que és un bon moment perquè els ciutadans puguin valorar la gran feina feta al municipi per l’actual equip de govern.



La cap de llista de CiU va apuntar que la seva prioritat de cara als propers 4 anys serà impulsar projectes com la nova piscina municipal o la biblioteca, recordant que la filosofia de CiU ha estat i és fer més amb menys.



Per la seva banda, el Secretari de Govern de la Generalitat, Germà Gordó, va esperonar als assistents a seguir treballant com fins ara. I és que el Secretari portava un missatge del President Mas. “M’ha demanat que us transmeti la gratitud pel recolzament rebut durant els 7 anys de travessia i que seguiu treballant tant com fins ara. De ben segur que assolireu els vostres reptes com heu fet fins ara”.



La llista

De cara a les eleccions del proper 22 de maig, Pla presenta una llista que l’experiència amb cara noves. D’aquesta manera, la que acompanyarà a Mercè Pla és:



Mercè Pla
Josep M Serravinyals,
Jaume Oliveras
Enric Feito
Carme Rubí
Lídia Caparrós
Núria Fagertag
Lluís Espada
Albert Marsal
Albert Canudas
Olga Clemente
Amor Isern
Jordi Serravinyals
Rosa Sierra
Pedro Romero
Ariadna Cervià
Josep Vivancos
S1. Teresa Carol

S2. Josep Mª Vilardell

S3. Daniel Serrano

S4. Joan Mas

S5. Marta Codinach

S6. Rafael Oliver

S7. Rosario Ruiz

S8. Lluís Avellana

S9. Joan Carol Mumbrú

S10. Núria Sardà