dilluns, 9 de maig del 2011

SI EL QUE VOLS ÉS QUE ES FACI LA PISCINA I UNA NOVA BIBLIOTECA, NOMÉS HAS DE VOTAR A CiU!


CiU es compromet a impulsar la Piscina i una biblioteca en els propers 4 anys





Mercè Pla, cap de llista de Convergència i Unió de Palau-solità i Plegamans, ha presentat els eixos bàsics del programa electoral per als propers 4 anys. Assegura que serà una prioritat, construir una piscina i la Biblioteca, però també, mantenir i millorar els serveis bàsics per a tots els ciutadans.



Mercè Pla i el seu equip presenten un programa electoral ambiciós que té l’objectiu de continuar transformant el municipi de Palau-solità i Plegamans i fer-lo a l’abast del ciutadà. Un programa electoral, dividit en sis blocs, com són: l’atenció a les persones; l’urbanisme i la via pública; el medi ambient i la mobilitat; els equipaments, espais públics i lleure; la cultura, formació i joventut; i la gestió municipal i la relació amb la ciutadania. “Tots els blocs tenen l’eix principal de seguir treballant en el camí ja iniciat de convertir el nostre municipi en un gran espai de convivència, relació i benestar social” ha assegurat Pla.



Per Pla, la cirereta del programa electoral de CiU, passen per continuar impulsant el projecte del complex esportiu municipal, la construcció d’una nova biblioteca, o continuar amb les obres de restauració de la Masia de Can Falguera entre d’altres. “És indigne, que els partits polítics es neguin a impulsar projectes que són una demanada insistent per part de la ciutadania” lamenta Pla. Tot i això, la candidata de CiU ha assegurat que si continua en el govern, seguiran posant al dia els carrers, les urbanitzacions i es vetllarà per mantenir tots els serveis bàsics per al ciutadà.



Mercè Pla ha deixat clar que tots els projectes proposats per CiU, només es podran impulsar si aconsegueixen una majoria prou sòlida. “Això no vol dir que vulguem governar en solitari, doncs els darrers anys de govern, ens han permès impulsar molts projectes”.



Abans de finalitzar, Mercè Pla també ha volgut destacar que CioU seguirà treballant per una gestió austera i rigorosa, “fet que ens permet seguir fent més amb menys”. El nostre objectiu serà continuar treballant per minimitzar els costos de l’administració.



El programa que presenta CiU es pot consultar a la pàgina web: www.ciu.cat/palau