divendres, 10 de juny del 2011

CARTA OBERTA A TOTA LA PLANTILLA DE LA POLICIA LOCAL

Benvolguts,

Durant quatre anys m'he fet càrrec de l'àrea de Governació a l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

Com sabeu, han estat anys de canvis, de transformació, de modernització, d'intentar, per la meva part, la màxima implicació en tot el que es refereix a la millora i optimització de tot el que fa referència a la seguretat Ciutadana, a la proximitat amb la gent, a fomentar una gran tasca pedagògica que entenc ha de desenvolupar una Policia Local com la que vosaltres en formeu part.

Estic convençut que hem millorat en infrastructura, equipament, dotació i organització en el treball. També la tasca administrativa liderada pel Caporal Geijo mereix un especial reconeixement. Però, tots, un per un, malgrat les inevitables discrepàncies, crec que heu merescut el meu reconeixement i suport i així ho he volgut evidenciar en tot moment.

En la Política, com en tots els ordres de la vida, es produeixen errors; però la meva voluntat més explícita ha estat la d'estar sempre al vostre costat i intentar entendre totes i cadascuna de les situacions de tot tipus que us poguessin afectar.

Guardaré un gran record de tots vosaltres, com també voldria que el tinguessiu respecte d'aquest regidor.

A partir d'ara, seguiré com a regidor en exercici de l'oposició a l'ajuntament. En cap cas cercaré de vosaltres informacions que puguin desgastar la bona imatge del cos, com hem observat que s'ha produït en ocasions amb la única finalitat d'atacar a l'adversari polític.

Sé perfectament en què consisteix un cos de policia i amb quins aspectes podem jugar i amb quins no; i de ben segur que la matèria policial en general no ha de ser mai susceptible del joc polític, com tampoc ningú s'hauria d'aprofitar dels polítics per tal d'aconseguir objectius poc clars.

He après molt de tots vosaltres, i espero que, ni que sigui d'aquí a un temps, guardeu també de mi un record d'algú que, si alguna cosa va perseguir, fou la millora del cos, del servei al poble així com una més gran eficiència en la seva gestió.

Aprofitant doncs l'ocasió per oferir-vos el testimoni de la meva consideració més distinguida,

Moltes gràcies i fins aviat!

Jaume Oliveras Malla
Regidor de Governació, Comunicació i Joventut
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans