dijous, 1 de desembre del 2011

COMUNICAT CONJUNT DE CiU I ERC

COMUNICAT DELS GRUPS MUNICIPALS DE CONVERGÈNCIA I UNIÓ I ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA

A la vista de les actituds impròpies de persones amb tanta responsabilitat com l’alcaldessa, Sra. Teresa Padrós, la primera tinent d’alcalde, Sra. Carmen Cabeza, i algun altre membre de l’actual govern municipal, actuant de manera reiterada amb menyspreu i atacs personals així com impedint el normal desenvolupament de les tasques de determinats regidors dels grups que componen l’actual oposició al consistori, els grups municipals de Convergència i Unió i Esquerra Republicana de Catalunya, fem públic el següent

COMUNICAT

1. Que en els darrers mesos, ja sigui en ocasió d’un acte o esdeveniment públic o ja sigui en els debats que es mantenen en el sí dels plenaris municipals, l’alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Sra. Teresa Padrós i Casañas, ha manifestat una actitud d’atac i vexació constant cap alguns regidors de l’oposició. Extrem que ha comportat superar tots els límits de la més absoluta manca de respecte i mínima educació exigible.
2. Que en qualsevol discurs, ja sigui amb motiu d’una inauguració o d’una celebració, sempre aprofita per atacar públicament la dignitat d’aquets regidors sense que ells puguin fer res per defensar la seva honorabilitat.
3. Que en els plens municipals, també manté la mateixa actitud impedint, fins i tot, que els regidors en qüestió puguin intervenir per al•lusions quan els correspon reglamentàriament, incrementant, encara més, el nivell dels atacs personals; i més encara quan aquests debaten amb idees i arguments, davant la impossibilitat d’una resposta ideològica i argumentada opten per el insult i el menyspreu.
4. Que els grups municipals que subscriuen exigeixen, a la Sra. Padrós com a màxima autoritat del govern municipal un canvi d’actituds per tal que la democràcia es pugui desenvolupar amb normalitat i plenitud sense que es vegi atacada cada vegada que el govern es troba orfe d’arguments per combatre, dins d’uns paràmetres de correcció, els expressats pels regidors de CiU i ERC.