dijous, 22 de març del 2012

COMPOSTATGE

Ens anuncien ara per totes bandes que, tothom qui vulgui, pot anar a la Deixalleria municipal i li lliuraran gratuïtament i com a màxim cinquanta litres de compost procedent de la planta de compostatge de terrassa anomenada can Barba on va a parar la brossa orgànica que es recull porta per porta al nostre municipi.

Gran idea! El problema però, és que, com no s'ha sabut posar límit, tothom hi ha acudit en massa i ja no cal que hi aneu perquè ja no n'hi ha.

Com que no s'ha posat cap tipus de limitació, les famílies i, no sé si el que no són famílies, hi han acudit un per un, i un dia rere l'altra, de tal manera que les reserves s'han esgotat.

Si hi va el pare, la mare, l'avi, l'àvia, els néts i els veïns, i a cadascun d'ells s'els hi pot lliurar fins a cinquanta litres diaris de forma gratuïta, és evident que apareix l'abús. I l'abús ha fet que ja no quedi res.

Avui ha sortit el nou butlletí municipal, del que ja parlarem, i anúncia que podeu anar a recollir la vostra dosi personal de compostatge per al vostre hortet, jardinet o el que sigui. Doncs, de moment, no cal que perdeu el temps, ja que tornareu sense i sense que us sàpiguen dir quan en tornaran a tenir!