diumenge, 25 de març del 2012

CRISTÓBAL I GEIJO: MOLTES FELICITATS!

Aquesta és la història de dos bons policies de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans, d'unes grans persones i d'uns extraordinaris atletes!

Es tracta dels caporals de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans Cristóbal Domínguez Montiel i Ángel Gallego Geijo.

Com sabeu, durant l'anterior legislatura vaig apostar decididament per la motivació personal a l'hora de treballar per a la modernització d'aquest cos policial. I, a la vista del nombre d'efectius afeccionats a l'esport, vam participar amb èxit en Olimpiades, campionats d'Espanya, de Catalunya, mitges maratons, etc. Però, avui sí que han posat ben alt el llistó. avui han participat a la gran Marató de barcelona, i tots dos han acabat els més de 42 quilòmetres de recorregut. L'Angel ha fet 3 hores 36 minuts 40 segons i ha quedat en la posició 5294 de gairebé 20 000 participants i el Cristobal ha fet 3 hores 49 minuts 44 segons, i ha quedat en la posició 7703.

No us sembla impressionant? Tots dos portàven un any preparant-se per aquesta prova, i en Cristóbal patint unes molèsties importants al menisc durant els últims quinze dies!

Doncs, ara el que cal és felicitar-los de tot cor, animar-los a seguir en aquesta lluita diària per la superació personal i, com no, demanar que es segueixi donant suport, tant a ells com als altres companys que també competeixen en diferents disciplines perquè això no decaigui i la nostra Policia segueixi esdevenint un referent, també en l'àmbit de la competició esportiva.

Geijo i Cristóbal: Moltes felicitats!