dissabte, 16 de juny del 2012

CLUB DE FUTBOL SALA PALAU

Entre ahir a la tarda i tot el dia d'avui dissabte, ha tingut lloc la celebració del final de temporada del club de futbol sala de Palau-solità i Plegamans. S'ha posat en evidència la gran tasca que aquesta gent, sota la presidència d'en Josep Costajussà, han portat a terme, no només al llarg d'aquesta temporada que avui s'ha tancat oficialment, sino al llarg dels darrers anys; ja que el gran creixement i implantació que ha experimentat al nostre poble, pot ben qualificar-se com a espectacular.
 
Avui hem pogut comprovar com quan hi ha ganes, voluntat, esprit de servei i, allò que sempre dic sobre l'altruïsme, no hi ha impediments que valguin ni res que s'hi resisteixi. Per tant, cal felicitar a totes les persones que han fet possible que un club com aquest hagi arribat a tenir gran quantitat d'equips, des dels nens i nenes d'Iniciació, fins al senior; i més de 250 jugadors que, a hores d'ara, fa que actualment sigui, molt probablement, l'entitat esportiva palauenca, de les que utilitza les instal·lacions del pabelló d'esports Maria Víctor amb més socis i jugadors. Per aquesta raó, cal també que l'Ajuntament ho tingui en compte i li ofereixi les possibilitats d'us d'aquestes instal·lacions de forma proporcional a les seves necessitats reals, sense que en cap cas això suposi cap perjudici per als altres.
 
La mateixa Alcaldessa, en el seu discurs, ha deixat clar com, després dels seus quatre anys d'absència s'ha trobat amb un club amb tanta iplantació i seguiment, evidenciant la seva enorme sorpresa i admiració. I esperem que això suposi que, des d'ara pugui gaudir també del tractament que li correspon.
 
Ha aprofitat el seu discurs l'alcaldessa, per anunciar que durant el proper mes d'agost es tancarà el pabelló per tal de fer les reparacions oportunes i necessàries a la teulada i al parquet. I és que, estem parlant del pabelló nou, aquell que constitueix pràcticament l'única inversió d'un ajuntament socialista des de 1995 fins a 2007. I un pabelló que de seguida, un cop innaugurat va posar de manifest grans deficiències i greus desperfectes estructurals, la qual cosa ha comportat moltíssimes despeses per anar reparant tot el que anava sorgint. I ara toca les goteres i el parquet. Són 150 000 euros l'import que s'hi destina.
 
Passa el mateix que hauria passat a l'Escorxador si no haguessim actuat amb celeritat just abans de la seva innauguració al 2008, no només també en qüestió de defectes estructurals sino també eliminant les dues construccions anexes amb el perill que suposaven com es va demostrar amb el conat d'incendi perpetrat.
 
Animem doncs a seguir endavant als responsables del club de futbol sala Palau, i felicitem-los pel seu esforç i tenacitat!