dijous, 14 de juny del 2012

PEDRO SÁNCHEZ

Qui m'ho havia de dir a mi que, al cap d'un any de constituïr-se el nou govern municipal, jo estaria escrivint un apunt expressant les moltes virtuds que crec que té l'actual regidor de Medi Ambient i Transports, Pedro Sánchez.
 
Aquest senyor, a qui conec només de saludar-nos a l'entrada i sortida dels plens, comissions i d'altres trobades puntuals, m'ha sorprès gratament en la seva manera de fer i treballar, però també per la gran personalitat que ha demostrat dins d'un govern que, l'únic que ha perseguit fins ara, és la destrucció de l'obra realitzada per l'anterior govern i la crítica constant a la seva gestió, així com el desfer tot el que ha pogut malgrat s'hagi adonat de l'error en el que incurria.
 
En un govern socialista i d'ICV, que tant havia qüestionat fins a la sacietat l'implantació del transport urbà, que havia fet campanyes en contra alegant el seu cost, criticant rutes, parades, campanyes, etc, hi ha un regidor que ha defensat aquest servei des del primer dia, l'ha potenciat, desenvolupat i, si es pot dir així, aguantat contra la voluntat de tot un govern que només perseguia l'aniquilació de tot el que provingués del que s'havia fet des del juny de 2007 fins al juny de 2011. I ara, aguantant el transport, fomentant-lo, etc, comencen a evidenciar-se els fruits de l'esforç realitzat i fent-se públiques les dades del constant creixement d'usuaris, any rere any des de la seva creació al 2009.
 
D'altra banda, sento per la Ràdio com defensa sense embuts i convençut del que diu i pensa, el servei de recollida d'escombraries porta a porta que també va implantar l'anterior govern a tota la població. Ho defensa amb dades a la ma. Manifestant el que arribem a reciclar. Som el municipi de la comarca amb menys contenidors al carrer, amb el major grau de recollida selectiva, el poble que més retorn econòmic obté per aquest concepte. I, s'atreveis a dir, sense tallar-se: que si no hi ha una ordre superior en contra, ell mantindrà l'actual sistema de recollida selectiva!
 
M'agraden les persones amb criteri, amb personalitat, les que defensen els interessos de la comunitat, i no les que només van en contra sense cap altre argument que el de pertànyer a una formació política "rival" de la que abans governava.
 
Felicitem-nos doncs, de que aquest consistori mantingui en el govern a algú amb aquestes virtuds. No sé si és o no militant d'ICV o EUiA, i ben mirat m'és igual. Només sé que és algú que vetlla perquè les àrees que gestiona responguin als interessos generals del poble sense cap altra eina que l'estricte aplicació del sentit comú!