diumenge, 14 d’octubre del 2012

RESULTAT A LA MITJA PART: UN MILIÓ I MIG A SIS MIL

I això és el que hi ha, i no cal donar-hi més voltes. Ja s'hi poden esforçar en voler fer veure una altra cosa. de moment, a la mitja part del partit, el resultat és que els partidaris de la independència de catalunya al carrer sumen més d'un milió i mig de persones, i els de l'espanyolització són només sis mil, i això que aquí cal comptar-hi entre un 10 i un 15% d'arribats en autocars exprés de l'estat espanyol.
 
Tothom va coincidir en el nombre de manifestants al centre de barcelona a la Diada Nacional de l'Onze de setembre. Una cosa mai vista a Catalunya. en canvi, que els organitzadors d'una concentració, també pacífica, pel dia de la "raza española", vulguin exagerar fins a límits desorbitats la xifra de participants, pot arribar a entendre's. que la Guàrdia Urbana sempre compti a la baixa, és quelcom també sabut. el que mai abans s'havia vist, és que la Delegació del Govern, sí, allò que un dia es convertirà en l'ambaixada d'Espanya, es dediqui a comptar persones, resulta insòlit i ridícul. Ho és perquè, ni en té competències, ni disposa de mecanismes de cap mena per a fer-ho. Per tant, com en tot el que estant fent els responsables polítics espanyols darrerament, fan el ridícul d'una forma estrepitosa. Mai havien comptat manifestants fins al passat 11 de setembre i ara pel 12 d'octubre. així que, ni cas!
 
Els experts i organismes que sí que en saben d'això, diuen que la Plaça Catalunya plena de gom a gom, sense que es talli el trànsit pot engollir com a màxim dotze mil persones.
 
Malgrat enviar autocars des de tots els punts d'Espanya, espero que, finalment, s'en hagin adonat que la proporció és la que és, que les enquestes no enganyen, que cada vegada que els responsables espanyols obren la boca es fabriquen uns quants milers més d'independentistes, que els partits partidaris de l'autodeterminació són els que conformaran més del 80% del Parlament de catalunya després de les properes eleccions del 25 de novembre. els partits espanyols segueixen a la baixa i res no dic d'aquells que aposten per fórmules caduques i inaplicables com això del federalisme i similars.
 
Cada vegada ho tenim més aprop, cada vegada hem de seguir fent-nos més el sort davant tot el que es diu i proclama per les Espanyes i cada cop el món ho veu més clar.
 
ens és igual si Espanya és o no viable sense catalunya; tot i que ja era hora que s'en adonessin. Volem viure en pau i en llibertat i ara ningú aconseguirà troncar-nos els nostres drets nacionals!