dilluns, 11 de febrer del 2013

GIREM'HO TOT QUE SEMBLI QUE TREBALLEM

Aviat la llista del que l'actual govern es dedica a desfer començarà a ser ja important.
 
vam començar amb l'àrea d'atenció ciutadana del propi ajuntament al voler fer veure que s'havia optat per posar l'entrada a l'edifici pel darrera. Aleshores, van tancar la porta d'accés a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, OAC, i van decidir fer entrar a la gent per la porta principal del consistori, això sí, organitzant-los una excursió per tot l'interior que, finalment, els manaria al lloc desitjat on podrien presentar la seva instància o fer la consulta pertinent.
 
Després va venir el desmuntatge del carril bici, retirant els cautxús i així anar provocant el seu deteriorament i ocupació amb vehicles motoritzats, tot i que ara sembla que s'en comencen a adonar de l'error comès i només proposaran determinats canvis de recorregut.
 
Van seguir desmuntant la Policia Local i tota la seva organització interna, van desaparèixer les unitats especialitzades, es van desprendre del vehicle tot-terreny amb el que es podia accedir a zones fins aleshores inaccessibles. Van estar a punt de desmantellar l'unitat de mobilitat segura amb el que tants èxits s'havien aconseguit en matèria d'Educació viària, però finalment s'ho van repensar i mantenen una mínima estructura. La vigilància al carrer pel que fa a disciplina viària ha desaparegut del tot i tornem a ser model del càos i l'incivisme més absolut.
 
Van retirar les magnòlies de la Plaça de la Vila, encara no sabem per quina extranya raó substituïnt-les per unes jardineres d'una més que dubtosa estètica i utilitat.
 
La pantalla informativa instal·lada a la Plaça de la Sardana no només ha deixat de funcionar, sino que la mantenen amb un estat absolut d'abandó només per evidenciar que això no ho van posar ells. deuen esperar que tornem perquè la tornem a posar en marxa!
 
El Jutjat de Pau no els agrada a la planta superior de la nova comisaria i, malgrat l'existència d'un ascensor, volen traslladar-lo a la sala polivalent existent a la planta baixa.
 
Una persona contractada durant l'anterior legislatura i subvencionat el seu salari pel Consell Comarcal, en qualitat de Tècnic mig de l'àrea d'Ocupació i desenvolupament econòmic, Desoc, l'acomiaden sense més i amortitzen la plaça restant encara pendents de conèixer quants diners ens ha costat al municipi aquest acomiadament.
 
Podria seguir. La darrera és que just s'inicien les obres perquè al nou edifici de Serveis Socials que l'anterior govern va construir, a causa de les infectes condicions en que el personal d'aquesta àrea es trobava a l'edifici del carrer Folch i Torres, per tal que la porta d'accés sigui pel carrer Anselm Claver i no pel carrer Cooperativa. O sigui, si es va decidir protegir la intimitat de les persones que acudeixen a serveis Socials amb problemàtiques molt variades però, que la seva presència requereix un grau important de discreció, ara les farem entrar per un carrer on les vegi tothom, només per l'obsessió malaltissa que aquella obra l'havia fet un govern que no els agradava.
 
Us imagineu quants diners deuen costar al poble totes aquestes bestieses? Doncs imagineu-vos també tot el que encara són capaços de desfer en els poc més de dos anys que resten de legislatura!