divendres, 22 de febrer del 2013

MÉS DE TRENTA MIL VISITES AL BLOG!

El que, cap a mitjans de l'anterior legislatura, va començar com una curiosa manera de comunicar-me amb la gent del poble, com una forma d'informar als ciutadans de Palau-solità i Plegamans sobre el que s'estava fent i treballant a les meves àrees de competència com a Regidor de Governació, Comunicació i Joventut, a banda de publicitar la feina feta també per la resta del Govern municipal, és ara, quan CiU es troba exercint el lideratge de l'Oposició al consistori, quan ha adquirit major relevància i força, consolidant-se com un lloc de reflexió sobre tots els aspectes referits a la política local.
 
Poc m'imaginava jo quan vaig començar a escriure en aquest blog que el mateix es convertiria en un autèntic punt de referència al municipi. Un lloc web que aquesta mateixa setmana ha superat els trenta mil visitants i que, darrerament, ha assolit una mitjana de 1400 visites al mes.
 
Estic content d'observar com, malgrat no sempre l'oposició pot estar present als mitjans de comunicació, si més no, amb la mateixa força que sí ho permet el fet d'estar al govern, al menys, s'ha evidenciat i consolidat com un lloc al que els ciutadans del nostre poble acudeixen, no només per saber el que es fa, que això ja ho coneix pels mitjans habituals, sino per obtenir una visió crítica o diferent del que es cou a nivell polític a Palau-solità i Plegamans.
 
La gent té necessitat no només de saber què fa el govern, que també, sino de conèixer tots els punts de vista al respecte. Vol saber les raons, per exemple, del per què es desfan coses perfectament construïdes i executades durant l'anterior legislatura. La gent necessita saber que hi ha qui controla d'aprop al govern per tal que aquest faci la seva feina, i si no la fa, que hi hagi qui ho denunciï públicament.
 
M'alegro que aquest blog hagi esdevingut tot això, i un referent per als nostres conciutadans. M'alegro que l'esprit crític també sigui exercit per la ciutadania, un cop coneguts els diversos punts de vista. I, sobretot, agraeixo molt sincerament a tothom qui visita aquest blog, que l'hagi fet seu, que comparteixi els escrits a les diferents xarxes socials, i que, en definitiva, que s'hagi convertit en gairebé imprescindible per als qui necessiten conèixer la nostra realitat política actual.
 
Moltes gràcies a tots!