dissabte, 13 d’abril del 2013

L'ESCRIT DE CiU D'ABRIL AL BUTLLETÍ MUNICIPAL

MOLTS DINERS PER SEGUIR SENSE FER RES

 

Presenta el Govern la liquidació del pressupost del 2012: superávit de més de dos milions d'euros i romanent disponible d'un milió i escaig que s'incorporarà al pressupost d'enguany. Es va iniciar la legislatura amb tota mena de proclames sobre falsos deutes i impagaments de l'anterior govern. No només no era veritat sinó que es va tancar el pressupost del 2011 amb més de sis-cents mil euros de romanent disponible. S'ha evidenciat la mentida. Ara que sabem que hi ha diners volem saber: Com s'utilitzaran? Amb quins serveis i quines inversions?

 

De moment, baixen subvencions a les entitats. No poden compensar les pujades de les tarifes d'Escoles Bressol i de Música. No poden invertir a can Periquet. Desmunten serveis importants com la Unitat de Mediambient de la Policia Local. No hi ha diners per arribar a acords salarials amb la Policia i el personal municipal. Acomiaden alguna treballadora municipal sense justificació. No volen crear un fons per a bonificar les plusvàlues dels desnonats o els afectats per una Dació en pagament. No conecten la llum a l'antiga caseta de la Creu Roja. No poden tallar l'Av. Catalunya per al Mercat Medieval. No acaben l'obra de la masia de can Falguera.... No només no fan, sinó que desfan. No hi ha diners. Però ara diuen que hi ha un superàvit de més de dos milions d'euros. Fan caixa per al darrer any de govern, amb eleccions a la vista?

 

Mentrestant, fan denúncies injustificables i reclamen tiquets i factures que no saben trobar… i segueixen fent oposició a l'oposició!