dimecres, 29 de maig del 2013

JA NO HI HA SUBSTÀNCIA NI ALS CONSELLS MUNICIPALS

Dec ser molt pesat quan dic allò que: "Aquest govern municipal no governa, desfà en lloc de fer, i fa d'oposició a l'oposició". Sí, ja ho sé. I també quan us dic que tot plegat es comprova en els plens. Plens replets de mocions sobre quelcom que en res afecta al nostre poble, sobre atacs sistemàtics al govern de CiU, i ben poca cosa sobre qüestions que suposin veritables beneficis per als nostres veïns i veïnes.
 
Però, penseu que si ho dic, no és pas per fer-me el "lloro", sino perquè ho penso, ho sento i així ho expresso.
 
Però, resulta que, el que ve essent habitual als plens, ara també ho és en els consells municipals. Sí, aquells òrgans a través dels quals l'equip de govern creu que ja dona per despatxada la tant proclamada "Participació Ciutadana", però que no és més que una reunió per fer pur aparador de cara a la galeria sense cap mena de contingut sobre res, i en el que, també han d'aprofitar per atacar a CiU i al govern de Catalunya aprofitant qualsevol excussa que s'els pugui ocórrer.
 
El passat dia 16 de maig va tenir lloc el darrer Consell municipal de seguretat Ciutadana. Com sabeu, hi ha representats, a banda dels grups municipals, l'ADF local, la Coperativa agrària, Caps policials de Mossos d'Esquadra i Policia local, jutge de pau, el CAP Palau, la Creu Roja, els voluntaris de Protecció Civil, els industrials del poble, l'associació de comerciants, la cambra de Comerç de Sabadell, (Per cert, també hi ha un tal Melquíades Garrido de Sabadell, que no sé ben bé quin paper se li suposa) i algun altre representant que ara no recordo. Doncs, ens van convocar per explicar-nos que tot anava molt bé en matèria de Seguretat, que gairebé no han augmentat els delictes i faltes des del darrer any 2011 i, sobretot, sobretot, que ara la Generalitat fa redactar plans d'emergència per a qualsevol cosa, com per exemple, el Mercat Medieval, que els ha de fer una persona titulada i això és molt greu perquè costa 1500 euros al consistori i que és absurd que, des que va passar el sinistre del Madrid-Arena, ara tot són plans d'emergència.
 
I així va ser un consell que no va donar per més. Per tant, jo, que en sóc representant de CiU, poca cosa us puc explicar, com sí he fet en d'altres ocasions.
 
Per cert, En el primer consell d'aquesta legislatura es va acordar modificar els estatuts del mateix, (el de Seguretat Ciutadana), en el sentit d'incorporar un representant de les associacions de veïns del poble i de passar de sis sessions anuals, que mai es compleixen a tres: juny, setembre i desembre; tampoc això s'ha complert.
 
quan dic que no fan, no ho dic per actuar únicament com a portaveu del principal grup de l'oposició, sino perquè és veritat, i així es pot comprovar!