dijous, 3 d’octubre del 2013

PLENS BUITS DE CONTINGUT, QUE NOMÉS SALVA CiU

En els propers dies o setmanes sortirà el butlletí municipal d'aquest mes d'octubre, del que encara no he aconseguit saber quina és la seva periodicitat. Aquest és l'escrit del Grup municipal de CiU en el petit espai que li correspon:
 

PLENS BUITS DE CONTINGUT QUE NOMÉS SALVA CiU.

 

És una evidència: L'actual govern de PSOE/ICV/VPSIP no es veu prou capacitat per emprendre iniciatives importants en benefici del nostre poble. Més enllà del tràmit, que no poden defugir, qui aporta idees, propostes i contingut als plenaris del Consistori és el Grup municipal de CiU.

 

Només en els plens de juliol i setembre -a l'agost no n'hi ha-, CiU ha aconseguit aprovar propostes com la inclusió de clàusules socials als processos de contractació de l'Ajuntament, o vetllar pel compliment de la legislació catalana en matèria de Comerç. O també, adherir-nos al Protocol en favor de les persones i famílies víctimes d'execucions hipotecàries o desnonaments. I altres propostes com defensar els nostres clubs esportius contra els atacs de la Hisenda espanyola, adherir-nos com a poble al Pacte Nacional pel Dret a Decidir, prestar suport en defensa de la unitat de la llengua als pobles de la franja d'Aragó afectats per l'invent del LAPAO, exercir pressió contra el pla hidrològic de l'Ebre plantejat unilateralment per l'Estat, o fer un reconeixement públic a Vicenç Albert Ballester, creador de la bandera estelada.

 

Recordem, finalment, que si enguany no s'ha incrementat l'IBI, si s'han aprovat bonificacions al rebut de la taxa d'escombraries a famílies monoparentals o nombroses i a la gent gran, o que els desnonats per processos d'execució hipotecària no hagin d'abonar l'impost de la plusvàlua municipal és, també, per les propostes i al·legacions de CiU!