dimecres, 13 de novembre del 2013

ENTREVISTA A RÀDIO PALAU D'INICI DE CURS POLÍTIC

El passat 24 d'octubre, el director de Ràdio Palau, Eduard Garcia, va fer-me una entrevista en tant que Portaveu del Grup municipal de Convergència i Unió al nostre Ajuntament. Com cada any, la programació de l'emissora transcórre entre els mesos d'octubre i juny. I cada dijous, a partir de dos quarts de nou del vespre, té lloc l'espai Palau a Debat en el que s'alternen entrevistes a la totalitat de regidors/es del consistori amb debats sobre qüestions relacionades amb l'actualitat local.
 
Després que a començaments de mes es realitzés una entrevista a l'Alcaldessa, Teresa Padrós, que ja vaig comentar convenientment, el dia 24 va tocar el torn al nostre grup municipal. Vam repassar diversos aspectes relacionats amb l'actualitat política del poble. I en aquest sentit, per si és del vostre interès, podeu prémer sobre el següent enllaç per escoltar l'entrevista que té una durada de trenta minuts:
 

http://www.palauplegamans.cat/documents/Radio_Palau/PALAU_A_DEBAT_24_OCTUBRE_2013_JAUME_OLIVERAS.mp3

 

Amb tot, encara no he acabat de repassar el ple del mes d'octubre, del que em resta comentar les preguntes efectuades al govern i les respostes donades.