dimecres, 30 d’abril del 2014

LA CARTA DE LA VICEPRESIDENTA A L'ALCALDESSA

Us deia que deixava per al final el comentari sobre la quarta de les preguntes que vaig formular, en aquest cas a la mateixa Alcaldessa, en el ple ordinari d'aquest mes d'abril. Feia així:
 

4.- Ha rebut la Sra. Alcaldessa la carta que la Vicepresidenta del Govern de Catalunya ha enviat als alcaldes i alcaldesses per conèixer la seva actitud i predisposició davant la Consulta per la Independencia del proper 9 de novembre?

Ha enviat ja una resposta?

En quins termes ha ofert col·laboració al Govern de la Nació a la vista de la moció aprovada per aquest plenari que dona suport a la Consulta i ofereix les facilitats que calguin per a que es pugui dur a terme?

 

Doncs bé. En el moment de formular la pregunta, una mena d'aire de neguit va semblar que afectava a l'alcaldessa. Al cap d'un moment, i mentre acabava de fer la resta de preguntes, va abandonar el saló de plens per reincorporar-se al cap d'uns minuts. Va deixar també pel final donar la seva resposta sorprenent i del tot incomprensible.

 

Va dir: Que, davant la meva pregunta havia anat a revisar la correspondència rebuda al seu despatx i, efectivament, havia trobat la referida carta. Resulta que, la carta no l'havien registrat d'entrada i per això no hi havia parat atenció. I jo que pregunto: Algú s'ho pot creure això?

 

Fa més d'un mes que la Vicepresidenta del Govern de Catalunya, Joana Ortega, va adreçar-se a tots els alcaldes i alcaldesses de Catalunya per conèixer la seva predisposició i col·laboració en la celebració de la Consulta sobre el futur polític de Catalunya del proper 9 de novembre. Resulta que una inmensa majoria d'alcaldes/sses ja han contestat oferint el suport necessari. Però, l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, sembla que no havia parat atenció en l'existència d'aquesta carta, que no s'havia ni tant sols registrat d'entrada i que, si no hagués estat perquè ho hem preguntat en un ple, res més s'hauria sabut de la carta en qüestió!

 

Ens va dir que de seguida procediria a donar-hi resposta al mateix temps que també ens donaria trasllat als grups de l'oposició del que dirà.

 

Ara fa poques setmanes es va registrar d'entrada una carta anònima d'uns pressumptes treballadors municipals, amb matasegells a la localitat de Barberà del Vallès en contra d'uns suposats privilegis que, diuen, gaudeixen els funcionaris de la Policia Local. Però, en canvi, una carta procedent de la Vicepresidenta del Govern de Catalunya, es veu que no és prou important com per ser registrada d'entrada.

 

Al menys, esperem que la resposta que l'Alcaldessa ofereixi compleixi escrupulosament amb l'acordat en la moció presentada al ple municipal del passat mes de gener per CiU, ICV i ERC donant suport a la Consulta del proper 9 de novembre i recolzant al Govern de la Generalitat en tot el necessari per portar-la a terme, que fou aprovada per majoria absoluta!

 




This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus protection is active.