dimecres, 25 de març del 2015

ELS PROPERS ACTES DE CiU A PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

Ahir a mig matí, la repentina i lamentable notícia de l'accident d'avió d'un aparell de la companyia Germanwings entre Barcelona i la ciutat alemanya de Düsseldorf, va fer que, sense dubtar-ho ni un moment, decidíssim suspendre l'acte de presentació meva com a Cap de llista de CiU a Palau-solità i Plegamans, que s'havia organitzat per ahir a les vuit del vespre a la masia de can Cortès.
 
Notícies com aquestes fan que tots plegats ens fem moltes però que moltes preguntes, que cap d'elles acaben tenint una resposta convincent. Tots els que hem viatjat amb avió hem tingut, d'alguna manera, una mica de sensació, si no de por, al menys d'incertesa; cosa que, malgrat el perill sempre ens envolta, no ens passa quan viatjem en d'altres mitjans.
 
El cas és, que vam decidir no celebrar l'acte en el que, amb diverses sorpreses que anirem desvetllant en els propers dies, es preveia una gran assistència de persones si fem cas dels comentaris rebuts.
 
Com que depenem de l'agenda dels nostres convidats, però també de la disponibilitat dels espais municipals per poder-hi portar a terme l'acte en qüestió, finalment aquesta presentació tindrà lloc el dilluns dia 27 d'abril (Mare de Déu de Montserrat), també a les vuit del vespre a l'Auditori de can Cortès, i també amb la presència de l'Antoni Castellà, Secretari d'Universitats i Recerca de la Generalitat, membre del Comitè de Govern d'UDC i destacat sobiranista d'aquest partit, i d'en Jordi Turull, President del Grup parlamentari de CiU al Parlament de Catalunya. aprofitarem també, no només per fer la meva presentació com a Cap de llista, sino també per fer la de la totalitat dels membres de la Candidatura a les properes eleccions municipals.
 
Abans però, el dimecres dia 8 d'abril, tindrà lloc un acte d'homenatge i descobriment de la placa a l'advocat, Polític i membre fundador d'UDC, Manuel Carrasco i Formiguera. Serà just el dia abans del Setentasetè aniversari del seu afusellament pel franquisme el dia 9 d'abril de 1938 davant la presó de Burgos. Aquest vol ser un acte que, organitzat per la Federació de CiU a Palau, expressi l'unànim sentir clara i decididament independentista de les nostres formacions a Palau-solità i Plegamans. Comptarem amb la presència de la filla d'en Manuel Carrasco, la Rosa Maria Carrasco, així com també amb una xerrada de l'escriptor, periodista, guionista i editor, Francesc Canosa, autor del llibre "Entre el Sabre i la bomba" Història d'Unió Democràtica de Catalunya, (1931-1980).
 
No cal que us digui que ens agradaria molt comptar amb la companyia de tots els palauencs i plegamanins que, estigueu o no d'acord amb unes determinades idees de partit, volgueu mostrar les vostres conviccions a favor d'una Catalunya independent, així com el rebuig a la intolerància que suposa el record de l'afusellament d'en Carrasco.
 
Ara, des de CiU de Palau-solità i Plegamans, no podem fer altra cosa que no sigui el sumar-nos als tres dies de Dol Nacional decretats pel Govern de Catalunya, i suspendre qualsevol activitat prevista.
 



This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com