divendres, 6 de març del 2015

NO INFORMEN. MENTEIXEN!

I és que, avui volia parlar-vos del que vaig expressar en el ple de dijous de la setmana passada respecte de l'estat actual del POUM; però, són tants els comentaris que m'arriben sobre l'arxiu de la Denúncia que l'equip de govern, o més ben dit, els socialistes a esquenes dels altres grups del govern, van presentar contra l'anterior Alcaldessa, el Gerent, la Secretària i la Interventora, que he cregut necessari abundar-hi més per deixar ben clar el tema.
 
Si llegiu aquesta notícia:
Pensareu que el Ple municipal va enviar tota la documentació sobre el famós SWAP a Fiscalia, que el Fiscal és qui ha fet la Denúncia, que després d'una instrucció ha arribat a l'Audiéncia, i aquesta finalment ho ha arxivat. Doncs no! Res de tot això és veritat, i per això hi insisteixo i segueixo demanant públicament una rectificació i aclaració de la notícia.
 
El Ple municipal, amb l'acord unànim de tots els grups (també el nostre), va acordar enviar la documentació del SWAP a Fiscalia per tal que investigués si el banc havia incorregut en algun tipus de responsabilitat penal en el sentit d'obrar només amb clares intencions especulatives. I això i només això és el que es va acordar!
 
A partir d'aquí el que van fer els socialistes, d'amagat inclús dels seus companys d'ICV i la Veu, va ser presentar la denúncia de la que us parlava al principi. El Fiscal, a la vista de la denúncia formulada, ho va derivar al Jutjat d'Instrucció. El jutjat va acordar l'arxiu immediat de les actuacions per no apreciar-hi cap tipus d'ilícit penal. Diu la informació municipal que és el Fiscal qui es querella o denúncia a les persones esmentades al començament. No essent veritat, el que sí ho és, és que l'Ajuntament es persona, mitjançant advocat i procurador, com Acusació Particular a la Causa. Si no hagués denunciat tampoc s'hauria personat com acusació. Quant la jutgessa disposa l'arxiu, és l'Ajuntament, i no pas el Fiscal, qui interposa un recurs de Reforma contra la primera interlocutòria d'arxiu. La jutgessa torna a resoldre l'arxiu. L'Ajuntament, i no pas el Fiscal, és qui interposa Recurs d'Apel·lació davant l'Audiència Provincial de Barcelona, i és aquell Tribunal, qui arxiva definitivament la causa sense possibilitat de més recursos ni reclamacions.
 
Espero que aquestes aclaracions siguin suficients com perquè s'entengui el que de veritat ha passat, que procedeixi per tant, l'equip de govern a rectificar la informació publicada, ja no per errònia sino per falsa, i que en conseqüència es faci pública rectificació de la mateixa.
 
En cas contrari, ens veurem en la necessitat de publicar íntegrament la denúncia en el seu dia presentada així com la resta de documents que portin al definitiu esclariment de tot plegat. Resultarà també necessari que el Regidor responsable de Comunicació, David Abascal, demani públicament disculpes per haver falsejat la informació d'una manera tant detestable.
 



This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com