dilluns, 27 d’abril del 2015

AVUI SÍ: PRESENTACIÓ A CAN CORTÈS DE LA CANDIDATURA DE CiU A LES ELECCIONS MUNICIPALS DEL 24M A PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS!

El passat 24 de març haviem previst fer la presentació pública i oficial del Cap de llista de CiU. Després de quadrar totes les agendes i cercar disponibilitats d'espai, vam programar per avui al vespre, a partir de les vuit i a l'Auditori de la masia de can Cortès, no només la meva presentació com alcaldable, sino la de la candidatura sencera i l'explicació resumida dels trets principals dels nostres compromisos electorals amb el poble.
 
Serà amb la companyia de l'Antoni Castellà, Secretari d'Universitats i Recerca de la Generalitat, membre del Comitè de Govern d'Unió i destacat sobiranista del partit, i també d'en Jordi Turull, com a president que és del Grup parlamentari de Convergència i Unió al Parlament de Catalunya.
 
Es pot dir per tant, que és a partir d'avui que engeguem definitivament la nostra maquinària electoral que no s'aturarà fins a la victòria tant esperada pel proper dia 24 de maig al vespre.
 
No cal que digui que m'agradaria molt que tots vosaltres, els que seguiu de forma habitual aquest web-bloc, que sou molts i cada dia més, assistiu a l'acte d'aquest vespre.
 
Us hi espero!
 



This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com