divendres, 22 de maig del 2015

CARTA ALS COMERCIANTS DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

Palau-solità i Plegamans, maig de 2015

Benvolgut comerciant,

M'agradaria compartir amb tu alguns detalls del que em porta a mi i el meu equip a  proposar un impuls realment important al comerç local, en el cas d'obtenir el suport necessari per convertir-nos en el proper Govern Municipal d'aquest poble.

Fixa't en algunes dades que trobo certament interessants i que ens posen de manifest quina és l'actual situació econòmica que viu el nostre municipi.

Amb data del passat mes de desembre, el nombre d'inscrits a la Seguretat Social treballant en diferents àmbits al nostre poble, Palau-solità i Plegamans, són*:

Ø      Agricultura: 16 persones

Ø      Indústria: 189 persones.

Ø      Construcció: 190 persones.

Ø      Comerç i Serveis: 1023 persones!!

*Dades extretes de Idescat (Institut d'estadística de Catalunya).

És evident que l'activitat de comerç i serveis són  el motor, i el que provoca la dinamització del nostre municipi.

És per això que vull que sàpigues en primera persona que una de les apostes que té com a prioritari el meu equip és la de impulsar, dinamitzar i promocionar aquest sector, el comerç de proximitat, el turisme i el sector serveis. Volem ajudar de manera clara i decidida al teu sector des de l'administració local, l'Ajuntament, a que aquest motor dinamitzador del nostre poble tingui la força necessària per funcionar. I no només per anar tirant, sinó realment bé.

Ja hem començat a plantejar diverses propostes, que volem compartir i acordar amb vosaltres, com la creació d'una normativa que incentivi el lloguer dels locals buits, repensar la ubicació i distribució del mercat setmanal dels dissabtes perquè afavoreixi el comerç local, potser acostant-lo al centre, la instauració d'incentius fiscals per millorar la imatge de les façanes dels edificis dels carrers més comercials o per la creació de nous llocs de treball, la creació d'una Oficina de Turisme que promocioni el nostre poble i el seu teixit comercial més enllà del nostre terme municipal, ... i més projectes que volem compartir, així com escoltar les teves propostes.

També tinc clar que no em comprometré a coses que no es poden fer o que directament són inabastables per a un Ajuntament com el nostre.

Com suposo saps, em presento a les eleccions municipals del proper diumenge 24 de maig per Convergència i Unió amb un equip nou i ple de ganes de treballar.

És amb l'objectiu d'aconseguir tot això que demano el teu suport a les eleccions del proper diumenge. Així podrem tirar endavant junts tots aquests projectes, que han de fer que
Palau-solità i Plegamans esdevingui un atractiu turístic del centre del Vallès i
consolidi al nostre comerç com el veritable motor econòmic de la vila.

Resto a la teva disposició pel que creguis convenient.

Atentament,

 

Jaume Oliveras Malla




This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com