diumenge, 10 de maig del 2015

CONVERTIR LA CARRETERA (AVINGUDA CATALUNYA) EN UN VERITABLE EIX URBÀ

Sembla que la nostra proposta, o compromís electoral, consistent en convertir la carretera que travessa Palau-solità i Plegamans pel mig (avinguda Catalunya) en una via urbana del municipi, o el que anomenem Eix Urbà, ha fet que, des d'alguna formació en el Govern municipal, s'hagi corregut cap als comerciants de la zona intentant fer-los veure o creure que, el que CiU planteja és fer d'aquesta via un carrer de vianants. MENTIDA!
 
I és que, ja durant l'anterior legislatura, es va consensuar amb els comerciants d'aquest sector tot un projecte global d'actuació a l'Av Catalunya que va desenvocar en un projecte fet, redactat, aprovat i pagat, que l'actual govern, (per allò de l'obsessió de fer les coses ben diferents als d'abans, o desfer) ha ben guardat en un calaix, i s'ha dedicat a anar fent petites actuacions, ben diferenciades unes de les altres, que si bé donen resposta en general a les necessitats de cada punt, no responen a una planificació global de tota l'avinguda.
 
El que nosaltres proposem en aquest sentit és:
 
Convertir la carretera, l'Avgda. Catalunya, en un veritable Eix Urbà:
- Remodelació de les voreres per fer-les més amables al passeig, des de l'Església de Plegamans fins a Can Cortès.
- Fer l'aparcament més fàcil i accessible, evitant l'actual risc de ratllar el vehicle amb pilones i desnivells extranys.
- Connectar amb voreres o pas segur per vianants els trams on ara ens veiem obligats a caminar pel lateral de la carretera, per exemple, entre el Quiosc Can Cortès i l'Estanc de la Pedra Llarga, o entre el comerç de vehícles Autoplegamans, davant la benzinera, passant per la Residència Palacent i fins el Garden Palau.
- Crear un espai per aparcaments per la part de sobre de l'Avinguda Catalunya, entre el Castell i el Cementiri de Plegamans, que ajudi a descongestionar la zona, facilitant un aparcament cómode, proper al Comerç i al Centre.
 
Si les coses es planifiquen, es negocien, es consensuen i projecten en global, el resultat final resulta molt més adient, profitós i satisfactori per a tots nosaltres!
 



El software de antivirus Avast ha analizado este correo electrónico en busca de virus.
www.avast.com