diumenge, 14 de juny del 2015

SOBRE L'ACORD AMB EL PSC PER A LA GOVERNABILITAT DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

COMUNICAT CIU PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

Convergència i Unió de Palau-solità i Plegamans ha arribat aquesta setmana a un acord de Govern a l'Ajuntament amb el PSC. 

Aquest acord es basa en el sentit de responsabilitat que  sempre hem tingut com a partit, i en la voluntat de treballar des del Govern per aconseguir  millorar el nostre poble, que és en definitiva el motiu pel qual ens vam presentar en aquestes eleccions.  L'Assamblea Local de CiU va aprovar el passat dijous donar suport a l'acord per una molt àmplia majoria. Les opinions apel•lant a la responsabilitat com a partit amb esperit de Govern van ser molt majoritàries.

Amb el partit socialista ens separen moltes coses ideològicament parlant. Sempre hem estat molt crítics amb l'actual alcaldessa i la seva gestió al capdavant de l'Ajuntament. Aquest acord de Govern en clau absolutament local no es fa canviar d'opinió al respecte. L'acord ens ha de permetre des del més absolut respecte i lleialtat institucional, treballar amb la Teresa Padrós i el seu equip, intentant contribuir en tot allò que puguem, a la millora del nostre poble. 

Després de les diverses reunions i trobades mantingudes amb tots els grups que han aconseguit representació, hem pogut constatar que aquest acord és clarament el que més bon govern pot donar pel nostre poble, i CiU de Palau-solità i Plegamans i posarem tot de la nostra part per aconseguir-ho.

Volem destacar de l'acord assolit, que CiU ha aconseguit incloure-hi aspectes claus del  nostre programa electoral, com recuperar l'objectiu de fer una Piscina Municipal, fer una Biblioteca-Mediateca pública i convertir l'Avgda. Catalunya en un veritable Eix Urbà. També, en clau nacional, seguirem defensant l'adhesió del nostre Ajuntament al full de ruta per  aconseguir la independència del nostre país, tot i que ara mateix això no s'ha pogut acordar i queda pendent dels resultats al nostre poble el proper 27S. Si el poble de Palau-solità i  Plegamans es manifesta a favor de la independència el 27S, demanarem als membres del  Govern que entrem a l'Associació de Municipis per la Independència i donem suport explícit al full de ruta per la Independència.

Estem molt compromesos amb aquest acord. Hi creiem amb fermesa i esperem ser mereixedors de la confiança que els nostres electors han dipositat en nosaltres. No ha estat una decisió fàcil. Gràcies per totes les opinions i suports que hem rebut. No us decebrem.

Convergència i Unió de Palau-solità i Plegamans
 



El software de antivirus Avast ha analizado este correo electrónico en busca de virus.
www.avast.com