dilluns, 14 de setembre del 2015

CURS D'APARADORISME PER ALS NOSTRES COMERCIANTS

Nota de Premsa

 

Obertes les inscripcions a un curs gratuït d'aparadorisme

 

Les 10 sessions, de dues hores cadascuna, es fan entre el 22 de setembre i el 22 d'octubre

 

Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, ha obert el període d'inscripció per a un curs d'aparadorisme que s'adreça principalment a comerciants de la vila, si bé és obert a altres persones que hi estiguin interessades.

 

"Animem als comerços a aprofitar-lo per saber més sobre un aspecte molt important per potenciar les vendes", comenta Laura Navarro, Tinenta d'Alcaldia i regidora d'Empresa i Ocupació. Jaume Oliveras, Tinent d'Alcaldia i regidor de Comerç de l'Ajuntament, afegeix que "les sessions es fan en un horari que pot anar bé a la majoria de comerciants".

 

El curs es desenvolupa en 10 sessions, de 2 hores de durada cadascuna. Tindran lloc a Can Cortès, de 14.15 a 16.15h, els dimarts i els dijous compresos entre el 22 de setembre i el 22 d'octubre.

 

Per fer el curs cal formalitzar la inscripció a Palau Avança. Es pot fer trucant al número de telèfon 93.864.53.16 o enviant un correu electrònic a teixitproductiu@palauplegamans.cat. Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament, és qui organitza el curs, junt amb l'Associació de Municipis Eix Riera de Caldes (AMERC).

 




This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com