divendres, 18 de setembre del 2015

ESTANT ESPANTATS ELS UNIONISTES? NO ENS REFIEM, CAL ASSEGURAR LA VICTÒRIA DEL SÍ!

Que el Sí guanyarà el dia 27 de setembre, sembla que ni el més reticent en té cap dubte. Que guanyarà la candidatura de JUNTS PEL SÍ, tampoc es qüestiona pas. Però, com que, diguin el que diguin, aquestes no són unes eleccions més, com que no són unes "autonòmiques", ni per a una legislatura normal..., sino que el que farem el proper dia 27 és pronunciar-nos a favor o en contra de la Independència de Catalunya, el que cal per damunt de tot, és assegurar la victòria del Sí, no només en escons i per majoria absoluta, que també, sino en VOTS! Perquè, sembla que els catalans som molt donats a refiar-nos i a donar per fet el que de vegades no acaba passant.
 
Ens queda molta feina per fer. A Palau-solità i Plegamans, observem una resposta entusiasta de la gent davant la candidatura conjunta i transversal formada per entitats, partits i persones de la societat civil. Junts Pel Sí, està rebent mostres d'un gran suport popular. Ho vam detectar, en el mateix tram 66 de l'Avinguda Meridiana el dia Onze de Setembre a la gran mobilització de la Via Lliure. Allà ens vam trobar i saludar una gran quantitat de veïns i veïnes del nostre poble arribats en diferents mitjans. Molta gent que mai ens hauriem imaginat que també estaria defensant la Independència de Catalunya, i allí estava amb la indumentaria corresponent i la seva estelada.
 
Ho vam detectar a la paradeta del Mercat municipal, on només tres de les candidatures que es presenten a les eleccions plebiscitàries del 27S hi van mantenir presència. Ho vam constatar en el Sopar del tradicional Pa amb
Tomàquet que Convergents i Demòcrates fa molts anys que venim celebrant amb motiu de la Diada Nacional, reconvertit enguany en un acte de campanya de Junts pel Sí, amb els nostres companys de candidatura d'ERC de Palau. La Presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert i el Diputat d'ERC de la nostra comarca, Marc Sanglas, van poder veure la Plaça de la Vila plena de gom a gom per escoltar i preguntar sobre el full de ruta que ha d'iniciar-se a partir del dia 27 d'aquest mes cap a la inevitable independència de Catalunya.
 
Hem de seguir treballant i convencent a les persones que poden encara resultar influïdes per missatges catastròfics de tota mena. I és per això, que demà Junts Pel Sí tornarà a ser al Mercat municipal en un nou format consistent en que dos experts en Economia resoldran tota mena de dubtes que els plantegin les persones que hi acudeixin.
 
També demà, a partir de les dotze del migdia, a la Plaça Onze de Setembre, tindrà lloc un Vermut popular on un convidat de l'associació independentista castellanoparlant Súmate, donarà explicacions sobre les avantatges per a tothom de la independència de Catalunya.
 
Tindrem també presència a l'acte central de Junts Pel Sí que tindrà lloc a la Farga de l'Hospitalet. I recorrerem tot el poble, barri per barri per explicar l'il·lusionant futur d'una Catalunya independent.
 
Seguirem treballant i explicant tot el que faci falta al llarg de la propera setmana: Actes amb la gent gran a can Cortès el proper dimecres al vespre. Participació en el debat electoral de Ràdio Palau, també dimecres a partir de dos quarts de nou de la nit.
 
I anirem a l'acte final de campanya de divendres dia 25 a l'avinguda Maria Cristina de Barcelona per tal de dotar-nos de l'energia necessària per a la gran jornada o plebiscit del 27S!
 



This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com