dimarts, 17 de novembre del 2015

AIXÒ SÍ QUE ÉS AJUDAR A TROBAR FEINA!

Palau Avança realitza un curs de formació sobre SAP ERP

 

Palau Avança, el servei d'empresa i ocupació de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, ha iniciat un curs de formació sobre SAP ERP per a la gestió administrativa integral de l'empresa. "L'objectiu és dotar a les persones participants dels coneixements i les eines bàsiques que afecten a la gestió administrativa integral de l'empresa", explica la regidora d'Empresa i Ocupació, Laura Navarro.

 

El curs, que es va iniciar ahir i finalitzarà el proper 1 de desembre, compta amb un total de 50 hores lectives i hi participen un total de 16 persones veïnes del municipi. "Estem molt satisfets de poder oferir aquesta formació de manera gratuïta ja que representa una oportunitat per a les persones de Palau que estan en recerca de feina. És un curs molt detallat i que en l'actualitat es demana per poder treballar en l'administració de les empreses" , explica Navarro. En acabar el curs, l'alumnat rebrà un certificat que els capacita per introduir dades en el programa SAP.

 

El curs detalla els principals mòduls de SAP ERP: vendes i distribució; gestió de materials; finances; controlling i eines. I està basat en metodologia Blended, que vol dir que s'han de fer el 100% de les hores presencials i amb pràctiques on-line. Un cop acabat el curs, l'alumnat continua tenint accés a la plataforma virtual de SAP per continuar fent pràctiques durant un mes.

 




Avast logo

El software de antivirus Avast ha analizado este correo electrónico en busca de virus.
www.avast.com