dimarts, 24 de novembre del 2015

ELS TRES REGIDORS DE CONVERGÈNCIA I DEMÒCRATES AL TEU SERVEI!

Poc a poc, un cop situats en les nostres àrees de competència dins del Govern municipal, un cop aprovades les Ordenances Fiscals per al 2016, que vol dir el nou curs polític amb totes les lletres. Un cop enllestits els nous Pressupostos municipals, que s'han d'aprovar en el ple ordinari de novembre d'aquest dijous 26. I un cop presentat, al llarg del proper mes de desembre, el que ha de ser el full de ruta d'aquest mandat fins al 2019; és a dir, el Pla de Govern 2015/2019. Arriba l'hora de començar a treballar la màxima proximitat amb tots vosaltres en tots els sentits i per tots els mitjans possibles.
 
És en aquest sentit, que a banda de les habituals pàgines a les dues revistes privades del poble, i del que ja es va informant de forma permanent al lloc web de l'Ajuntament així com en el Butlletí municipal, que per cert, creiem que ben aviat tornarà a ser repartit per totes les llars de Palau-solità i Plegamans; hem començat a treballar, com anireu comprovant, en noves fórmules i iniciatives no només per aconseguir transmetre la màxima informació als nostres conveïns, sino també per arribar al millor grau de proximitat amb la gent, tant i tant necessari en un moment històric en el que, una de les principals demandes dels ciutadans, és precísament el poder intervenir, participar o col·laborar en tot el que es fa i desfà, en aquest cas, a nivell municipal.
 
Per aquesta raó, els regidors Laura Navarro, Jordi Pujol i jo mateix hem posat en marxa una nova eina d'interconexió amb tots vosaltres que ha de servir, per una banda, per informar-vos de tot allò que anem fent i treballant en el dia a dia de les nostres regidories, però també perquè ens pogueu fer arribar els vostres comentaris, sugerències i crítiques que, sempre que siguin amb esperit constructiu, seran benvingudes i molt però que molt valorades. I és per això que, des d'aquesta mateixa setmana teniu a la vostra disposició un nou blog que us enllaço a continuació:
 
 
Allà us mantindrem informats de tot el que fem i intervenim, i podreu fer les vostres aportacions.
 
Però, més enllà d'això, també convocarem a la ciutadania un parell de cops l'any, en un acte públic, que molt probablement celebrarem a l'Auditori de la masia de can Cortès, a fi d'exposar-vos la nostra feina i projectes, però també per escoltar-vos i fer així que la Política no esdevingui de nou, llunyana i a la que només s'hi acudeix cada quatre anys per demanar el vot de la gent.
 
Poc a poc, com us deia, us anirem explicant noves propostes per tal de mantenir-nos en permanent contacte i conèixer així de més aprop les vostres propostes, inquietuds i opinions!
 



Avast logo

El software de antivirus Avast ha analizado este correo electrónico en busca de virus.
www.avast.com