diumenge, 27 de desembre del 2015

DEMÀ COMENÇA EL PATI LÚDIC NADALENC A PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS!

El Pati Lúdic de Nadal obre portes demà dilluns i fins dimecres

 

El pavelló d'esports s'omple de jocs, tallers, esports, cultura, espectacles i molt més per a infants, adolescents i famílies

 

Enguany, també amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants, i la participació de la Creu Roja amb el suport de la Regidoria de Serveis Socials i Voluntariat! 

 

El Pati Lúdic de Nadal, que organitza cada any l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, obre les seves portes el proper dilluns, 28 de desembre, i fins al dimecres 30. Ocupa les dues naus del Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor. Obre els tres dies de 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h. L'entrada és gratuïta. S'espera que el Pati Lúdic atregui entre 4 i 5 mil visites al llarg dels tres dies, com en els darrers anys. El pressupost que hi dedica l'Ajuntament és d'uns 13.000€.

 

El Pati Lúdic "és un servei per a la ciutadania perquè ofereix activitats enriquidores a infants, joves i famílies durant aquestes vacances." I és que l'oferta d'oci, esport i cultura del Pati Lúdic és ben variada. Una de les naus estarà més enfocada a un públic adolescent i jove; l'altra, a nens i nenes. Entre altres atractius, hi haurà inflables, tallers, circuits, jocs simbòlics i educatius, esports com el futbol, tennis taula, tir amb arc, Scalextric o un rocòdrom, que és una de les novetats d'enguany. Tot plegat, amb servei de guarda-roba i un espai familiar on els infants poden deixar-hi els adults i jugar sense haver d'estar-ne pendents.

 

Dues propostes destaquen especialment com a novetats d'aquest Pati Lúdic. En primer lloc, l'espectacle 'Contes de gel, de l'Àrtic a l'Antàrtida' que oferirà Teia Moner el dimecres 30 a les 18h. L'actriu i titellaire palauenca proposa un viatge ple de màgia a les regions més fredes del planeta amb uns personatges que depenen del glaç per sobreviure.

 

A més, les persones que visitin el Pati Lúdic durant el matí del dimarts 29 podran recórrer un Circuit de Sensibilització envers les discapacitats. És una activitat que duu a terme Creu Roja i la Regidoria de Serveis socials i Voluntariat per conscienciar sobre les sensacions i les dificultats quotidianes de les persones que conviuen amb una discapacitat.

 

Des de l'Ajuntament, s'anima a la ciutadania a gaudir del Pati Lúdic i s'agraeix el voluntariat que col·labora en l'organització d'aquest esdeveniment, com el Casal de la Gent Gran, que es fa càrrec del guarda-roba, el grup de gimnàstica Activa't +60, que ajudarà a controlar que no se superi l'aforament permès i altres tasques, i a un grup d'estudiants de l'Institut Ramon Casas, que s'encarrega del taller de maquillatge. També a l'associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans, que contribueix amb diferents premis consistents en vals de compres per als comerços del poble, explica el Regidor de Comerç, Jaume Oliveras.

 




Avast logo

El software de antivirus Avast ha analizado este correo electrónico en busca de virus.
www.avast.com