dijous, 3 de desembre del 2015

NEIX DEMÒCRATES DE CATALUNYA A PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS!

NOTA DE PREMSA

 

ES CONSTITUEIX L'ASSEMBLEA LOCAL DE DEMÒCRATES DE CATALUNYA A PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

 

En el mateix acte, es procedéis a l'elecció del seu Comitè Demòcrata Local, i es nomena com a Portaveus a Daniel Ruiz i Jordi serravinyals.

 

 

El passat dimarts dia 1 de desembre es va constituir oficialment l'Assemblea Local de Demòcrates de Catalunya a Palau-solità i Plegamans, amb un total d'onze voluntaris. En el mateix acte, es va procedir a l'elecció del primer Comitè Demòcrata Local que estarà format per cinc membres per elecció directe  de l'assemblea, i dos membres nats per raó del seu càrrec institucional actual.

 

Així, el Comitè el formen:

Daniel Ruiz, Jordi Serravinyals, Lídia Caparrós, Maria Antònia Arumí i Ariadna Cervià.

 

També en formen part, com a membres nats, en Daniel Serrano, en tant que membre del Comitè Demòcrata Nacional Jove, i en Jaume Oliveras en la seva qualitat de Regidor i Cap de Llista dels Regidors de Convergència i Demòcrates a l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

 

Finalment, van ser nomenats Portaveus de la nova formació política al nostre poble, els Srs. Daniel Ruiz Martín i Jordi Serravinyals Arumí.

 

D'altra banda, el dimecres dia 2, va ser el torn per a la constitució de l'Assemblea Demòcrata de la comarca del Vallès Occidental. I, en aquest cas, els esmentats portaveus Daniel Ruiz, Jordi Serravinyals i Jaume Oliveras, també han passat a formar part del Comitè Demòcrata Comarcal. Tanmateix, es va procedir a elegir els Consellers Nacionals de la Nostra comarca, entre els quals, dos voluntaris palauencs passen a ser Consellers Nacionals, dels setze que li corresponen al vallès Occidental, concretament la Lídia Caparrós Blanch i en Jaume Oliveras Malla.

 

D'aquesta manera, es dona per completada la tramitació de la creació de l'estructura territorial d'un nou partit per a un nou país, com és Demòcrates de Catalunya. Una formació que, des del primer dia persegueix una Catalunya socialment justa i políticament lliure i sobirana!

 

 

Palau-solità i Plegamans, 3 de desembre de 2015.




Avast logo

El software de antivirus Avast ha analizado este correo electrónico en busca de virus.
www.avast.com