divendres, 22 de gener del 2016

XAVIER SALA-I-MARTÍN A PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS!

Conferència de Xavier Sala-i-Martín el 4 de febrer a Palau-solità i Plegamans

 

'Conrear el capital humà' és el títol de la ponència que ofereix el catedràtic d'Economia de la Universitat de Columbia

 

Xavier Sala-i-Martín, catedràtic J. M. Grossman d'Economia de la Universitat de Columbia a Nova York, impartirà la conferència 'Conrear el capital humà', que se celebrarà el 4 de febrer, a les 19h, a l'Auditori de Würth Espanya, a Palau-solità i Plegamans. Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa municipal, és qui organitza l'acte.

 

L'entrada és gratuïta però l'aforament és limitat. Per assistir-hi és imprescindible preinscriure's on-line. No es podrà accedir de cap manera si no es té la confirmació de la inscripció. Es controlarà, doncs, a l'entrada de l'auditori, que les persones que vulguin assistir-hi tinguin la inscripció validada. La confirmació s'enviarà per correu electrònic, a l'adreça que les persones interessades facin constar en la preinscripció.

 

El formulari per fer la preinscripció s'obrirà a les 12.00h del dilluns 25 de gener. Estarà disponible al lloc web de l'Ajuntament (www.palauplegamans.cat), a l'apartat Serveis – Ocupació i Empresa.

 

Laura Navarro, Tinenta d'Alcaldia i regidora d'Ocupació i Empresa, agraeix "la disponibilitat i predisposició de Sala-i-Martín per acudir a la nostra població i oferir aquesta conferència". La regidora estén l'agraïment a Würth Espanya, "tant per facilitar l'espai com per col·laborar amb l'Ajuntament en els aspectes tècnics de l'acte".

 

El professor Sala-i-Martín exposarà en la conferència aspectes vinculats a la competitivitat de les economies locals i la necessitat de crear un marc on les empreses i les persones siguin capaces d'innovar. Des de Palau Avança es vol oferir a les empreses i a la ciutadania del municipi una xerrada que permeti reflexionar i dissenyar estratègies per a la millora de la competitivitat de les empreses, d'una banda, i la millora de l'ocupabilitat de les persones, de l'altra.

 

Este correo electrónico se ha enviado desde un equipo libre de virus y protegido por Avast.
www.avast.com