divendres, 15 de juliol del 2016

VETLLEM PER LES PERSONES CUIDADORES

S'obren les inscripcions al Grup de suport a persones cuidadores

 

Les sessions tindran lloc entre el 22 de setembre i el 24 de novembre

 

L'Ajuntament ha obert les inscripcions per a la propera edició del Grup de suport emocional i ajuda mútua, un recurs psicològic per a persones cuidadores no professionals. Per tal d'inscriure-s'hi cal adreçar-se als Serveis Socials municipals, trucant al número de telèfon 93.864.30.12, o acudint-hi personalment, al número 11 del carrer Anselm Clavé, de dilluns a divendres, de 9 a 14h.

 

Les 10 sessions d'aquest grup se celebraran els dijous compresos entre el 22 de setembre i el 24 de novembre, de 17.00 a 18.30h, a la Masia de Can Cortès. Comptaran amb el suport d'un psicòleg per tal d'assolir els objectius d'aquesta iniciativa, que són evitar la sobrecàrrega emocional i física, conèixer altres persones cuidadores i evitar la soledat i l'estrès. És, doncs, un espai de relació, de suport psicològic, d'intercanvi d'experiències i d'ajuda mútua. No es tracta d'un curs de formació.

 

El grup de suport està organitzat per l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena.

 


Libre de virus. www.avast.com