dijous, 8 de setembre del 2016

A PUNT!!!

La Diada ja és a tocar i hem de ser-hi tots! Hem de tornar a fer sentir la nostra veu com a poble. Reivindicar els nostres drets i anhels i alhora defensar les nostres institucions i representants. Som davant d'una oportunitat única. Estem construint un nou país entre tots. I ho estem fent de manera cívica, pacífica i democràtica.

No deixem que silenciïn la nostra veu. No deixem que ataquin els nostres representants. No deixem que posin en dubte les nostres institucions. És inadmissible que el TC plantegi obrir la via penal contra la presidenta del Parlament. És inadmissible que la justícia porti al banc dels acusats l'ex president Mas i les ex conselleres Ortega i Rigau pel 9N. És inadmissible que l'Estat actuï sense miraments contra els nostres representants polítics cada vegada que regidors, alcaldes i càrrecs institucionals d'arreu del país mouen fitxa per avançar cap a la República.

Aquest 11 de setembre, fem-los costat. Demostrem a l'Estat que els nostres representants no estan sols. Demostrem al món que darrere d'aquesta lluita cívica, pacífica i democràtica hi ha tot un poble!

 




Avast logo

El software de antivirus Avast ha analizado este correo electrónico en busca de virus.
www.avast.com