dilluns, 24 d’octubre del 2016

PRIMER DE TOT, ELS NOSTRES COMERÇOS!

Un estudi determinarà el potencial i mancances de les activitats econòmiques i comercials a Palau-solità i Plegamans

Determinar el potencial i les mancances de les activitats econòmiques que es desenvolupen dins de la trama urbana de la població és l'objectiu d'un estudi que ha començat avui i que està desenvolupant l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans conjuntament amb la Cambra de Comerç de Sabadell. Per dur a terme aquesta tasca s'ha contractat a l'empresa Fica't que farà el treball de camp amb entrevistadors. Tots ells aniran identificats amb una carta on constarà que es tracta d'una iniciativa organitzada per l'administració municipal i la Cambra de Comerç.

L'informe està dividit en dues parts, la primera analitzarà els hàbits de compra dels habitants de Palau-solità i Plegamans. Els entrevistadors efectuaran 390 enquestes a domicili per tal de conèixer com i què compren i de quina manera consumeixen les famílies.

La segona part de l'estudi es dedicarà a analitzar l'atracció del mercat setmanal dels dissabtes de Palau-solità i Plegamans. En aquest cas, els entrevistadors efectuaran 350 enquestes en diferents punts del mercat i als carrers dels voltants per tal de conèixer el motiu i els hàbits de compra de les persones que utilitzen habitualment aquest espai comercial.

Com es va a fer la compra, si a peu o en cotxe; si aquesta es fa per catàleg o per internet; quin és el grau de satisfacció amb els aspectes comercials de la vila; o si algun dels membres de la família menja fora de casa, són algunes de les preguntes que podran respondre els veïns i veïnes de Palau-solità i Plegamans en aquesta enquesta.

La previsió de l'Ajuntament és disposar dels resultats de l'informe en un mes per poder analitzar l'estat de l'activitat comercial i econòmica de la vila. Segons el regidor de Comerç, Jaume Oliveras: "Amb les conclusions de l'estudi podrem conèixer de primera mà els hàbits de compra dels veïns i veïnes de Palau-solità i Plegamans i, en cas que fos necessari, podríem elaborar un pla d'actuació i millora".

En cas de dubte o voler consultar algun aspecte, els interessats poden posar-se en contacte amb el SAC (Servei d'atenció al Ciutadà) telèfon 93 864 80 56 de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.




Avast logo

El software de antivirus Avast ha analizado este correo electrónico en busca de virus.
www.avast.com