divendres, 20 de gener del 2017

MOLTES GRÀCIES, MESTRE ZORRILLA

L'artista i professor de Belles Arts de Palau-solità i Plegamans, Manel Zorrilla, mor a l'edat de 88 anys

 

L'artista de Palau-solità i Plegamans, Manel Zorrilla Giné, col·laborador habitual de l'Ajuntament en diferents projectes, docent a l'escola Folch i Torres, i professor de Belles Arts de centenars de veïns i veïnes, va morir dimecres a l'edat de 88 anys. La cerimònia del seu comiat s'ha celebrat avui, divendres 20, a les 15.30h a la parròquia de Santa Maria.

 

Zorrilla, nascut a Barcelona, va arribar a Palau-solità i Plegamans als anys 50 i des de sempre va estar lligat al món de l'educació, especialment de les Belles Arts. Va fundar la seva pròpia acadèmia a Barcelona on va ser-ne el director. L'artista i professor va estar molt vinculat amb entitats associatives de la vila, com Els Qu4trePins o l'Associació de Pessebristes, entre d'altres.

 

En el seu currículum figura haver estat copista oficial d'obres d'art i de figures del Romànic,  autor de nombrosos treballs d'arquitectura i de desenes de dibuixos a ploma de masies catalanes. Zorrilla va ser el responsable, entre d'altres, del mural exposat en la Sala de Comú de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

 

L'artista i docent era molt conegut a la nostra vila per la seva faceta educativa en Belles Arts que va deixar empremta en molts vilatans i vilatanes, els quals van gaudir de les seves classes des de fa dècades i fins l'any 2006.

 




Avast logo

This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com