dimarts, 27 de juny del 2017

FORMEM A LES PERSONES NOUVINGUDES

Curs d'acollida per a persones nouvingudes a Palau-solità i Plegamans

 

El Consell Comarcal del Vallès Occidental organitza a Palau-solità i Plegamans un curs per a persones immigrants o retornades a Catalunya.

 

El curs, 'Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic', té una durada total de 15 hores. Es durà a terme entre el 10 i el 14 de juliol al Centre Cívic (antic CAP). L'horari és de 9 a 14h els dies 10 i 11 i de 9 a 11h els dies 12, 13 i 14. L'assistència i aprofitament d'aquesta formació donarà accés al certificat de primera acollida per a persones estrangeres.

 

Per inscriure's cal trucar al Consell Comarcal, al número de telèfon 93.727.35.34, o bé adreçar-se als Serveis Socials de l'Ajuntament, al carrer Anselm Clavé, 11, de dilluns a divendres, de 9 a 14h. El número de telèfon dels Serveis Socials municipals és el 93.864.30.12.

 

Les persones que realitzin el curs obtindran coneixements sobre la història, la cultura i la geografia i el marc jurídic de Catalunya, així com informació d'interès de Palau-solità i Plegamans.

 

Aquesta formació compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, l'entitat Palau Solidari i l'Associació Noves Vies.

 


Virus-free. www.avast.com