dijous, 14 de setembre del 2017

COMUNICAT DEL PDECAT - DEMÒCRATES EN RELACIÓ A LA CELEBRACIÓ AL NOSTRE POBLE DEL REFERÈNDUM DEL PROPER DIA 1 D'OCTUBRE

Comunicat Partit Demòcrata (PDeCAT)  i Demòcrates de Catalunya (DC) de Palau-solità i Plegamans referent al referèndum del 1 d'Octubre

 

Referent a la celebració del Referèndum d'autodeterminació de Catalunya convocat pel proper 1 d'Octubre, i per complementar el comunicat ja emès per l'Alcaldia del nostre Ajuntament, voldríem afegir:

1.      El PDeCAT i DC confirmen el seu compromís amb els ciutadans del nostre poble pel que fa fer possible que es pugui votar el futur de Catalunya a la nostra població.

2.      Com a partits que donen suport al Govern local, hem treballat conjuntament amb altres forces polítiques locals per aconseguir que el nostre Ajuntament identifiqui i comuniqui a la Generalitat de Catalunya aquells locals ubicats a la nostra població que siguin comparables a unes eleccions habituals, en quan a nombre i ubicació.

3.      Entenem la voluntat de garantir la seguretat jurídica dels membres del consistori i el personal de l'Ajuntament anunciada per l'Alcaldia.

4.      Considerem que el llistat de locals identificats serà suficient per garantir que a la nostra població es pugui desenvolupar la votació amb total normalitat, civisme i respecte per part de tots.

5.      El PDeCAT i DC a Palau-solità i Plegamans estem treballant coordinadament amb altres forces polítiques locals, la Generalitat de Catalunya i altres voluntaris per garantir que la democràcia es pugui expressar l'1 d'Octubre al nostre poble.

 

La proposta que es va fer arribar a la Generalitat, abans de la suspensió per part del TC de la llei del referèndum, perquè es decideixi finalment de quins local es disposa és la següent:

 

Espai identificat comunicat a la Generalitat

Qui proposem que hi voti?

Escola Can Cladelles

Els que habitualment voten a l'Escola de Can Cladelles

Escola Palau

Els que habitualment voten a l'Escola Palau

Institut Ramon Cases i Carbó (espai gimnàs)

Els que habitualment voten a l'IES Ramon Cases

Escola Folch i Torres

Els que habitualment voten a la Sala Polivalent

Escola Can Periquet

Els que habitualment voten a l'EB El Sol

CAP Dr. Navarro

Els que habitualment voten a Can Cortès

Institut Ramon Cases i Carbó (espai vestíbul)

Els que habitualment voten a Can Falguera

 


Virus-free. www.avast.com